Nieuwsbrief Juni 2018

Deze is in te zien via deze link!

8 Januari 2018: Clubkleding passen

Stars,

Maandag 8 januari is er weer een mogelijkheid om kleding te passen voor het komende seizoen. Locatie volgt nog, maar zet het alvast in je agenda.
Voor prijzen en meer informatie ga je naar de informatiepagina of webshop.

Nieuwsbrief november 2017

Een woord van de voorzitter

Hallo mede-honkbalfans,

Op 1 juni 2015 mocht ik voorzitter worden van onze prachtige honkbalvereniging. Een verantwoordelijkheid die ik met veel plezier op me heb genomen. Voorzitter zijn is een zeer veelzijdige functie, waarbij veel verschillende aspecten aan bod komen. Dit heeft het tot een interessante en leerzame periode gemaakt.

Videoimpressie Slow Pitch Toernooi

Kort videofilmpje van de eerste editie van het Slow Pitch Toernooi vind je hier

Northern Stars Heren 1 Kampioen 2017

Gasttraining door voormalig wereld-kampioen Vince Rooi

Dinsdagavond 11 juli hebben de pupillen en aspiranten een gasttraining gekregen van oud international en voormalig wereldkampioen Vince Rooi. Was de vorige gasttraining binnen in een zaal, nu konden we los op het veld. en dat hebben we gezien. Dat fieldoefeningen belangrijk zijn is bekend, daarom heeft Vince de heren en dames letterlijk alle hoeken van het veld laten zien. Naast de technieken van het fielden heeft Vince de nodige tips gegeven voor het slaan. Kortom, een zeer geslaagde training!

Vince, wederom bedankt!

Donaties

Zoals je weet is een nieuwe kantine voor onze club al jarenlang een droom. Nu dat de gemeente ons een aanbod heeft gedaan van een 'gratis' gebouw is deze droom bijna tastbaar. Zo dichtbij zijn we nog niet geweest!. Om het te realiseren hebben we nog €10.000,- nodig. Donaties van honkbal liefhebbers, vrienden, familie, kennissen, ja zelfs de buurman van je oma, ze kunnen allemaal doneren. Als donateur word je 'ver-eewigd' en krijg je een plakaat in de kantine.

Je kan de donaties direct aanbieden, het doneren gaat via onze webshop. Je 'bestelt' een van de drie bordjes en wij zorgen ervoor dat deze bij ons in de kantine komt te hangen. De betaling gaat via iDEAL en is dus veilig.

Ga direct naar de webshop en bestel je bordje!

De vereniging

1982 ten Leeuwarden: Het waren de jaren dat er in Leeuwarden veel nieuwe sporten kwamen. Een van deze sporten is de sport honkbal. De sport komt van origine uit Amerika maar heeft door de vorige eeuw heen veel interesse ontwikkeld in Nederland. Tegenwoordig kent de Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond (KNBSB) nu ruim 170 clubs verspreid over Nederland waaronder onze eigen vereniging de Norhern Stars in Leeuwarden. Sindsdien spelen van jong tot oud in verschillende teams met veel plezier de sporten honkbal en softbal in Leeuwarden. De honkbalvelden zijn op het sportpark van Het Kalverdijkje.