Vacatures

Er zijn diverse openstaande vacatures. Bestuursfuncties, coaches, kantinediensten, promotie en publiciteit, etc.  Ben je geïnteresseerd in één van de functies, dan willen we graag uitgebreider toelichten wat het inhoudt en wat er van je verwacht wordt. Neem dan gerust contact met ons op. Ook als een functie niks voor jou is, ken je misschien wel iemand anders die het zou kunnen of willen.

 

Vacature TC (bestuursfunctie)
In hoofdlijnen bestaan de taken van TC uit:
•    Samenstellen en laten functioneren van de verschillende teams.
•    Invulling, coördinatie en begeleiding van het kader.
•    Invulling kwaliteit en kwantiteit van training, opleiding en doorstroming.
•    Coördinatie competitiezaken.
•    Coördinatie sportfaciliteiten (huur veld en zalen) en spelmateriaal.
•    Coördinatie van incidentele trainingen/clinics.

Lijkt het je leuk om onze commissie te versterken, laat het ons dan weten via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Vacature Evenementen Comissie

Ben jij sterk in communicatie en promotie en vind je het leuk om evenementen te organiseren, dan zijn wij op zoek naar jou!! We hebben inmiddels 2 nieuwe leden voor deze commissie gevonden, maar zouden graag nog 2 extra vrijwilligers aan deze commissie toevoegen. Immers, vele handen maken licht werk!

De evenementencommissie draagt zorg voor het organiseren van activiteiten buiten de sport om, zodat ook het sociale leven binnen de vereniging aandacht krijgt. Jaarlijks worden er feesten georganiseerd voor alle leden van de vereniging. Het doel van de feestcommissie is het in contact brengen van alle leden met elkaar.

Taken en verantwoordelijkheden:

De Evenementen Commissie is verantwoordelijk voor het organiseren van evenementen zoals bbq's, spel- en quiz dagen en toernooitjes waar alle leden en soms ook niet-leden aan kunnen deelnemen. Bij het organiseren van activiteiten gaat de evenementencommissie in overleg met onder andere:
• het wedstrijdsecretariaat in verband met competitiewedstrijden
• de penningmeester in verband met eventueel te maken kosten

De evenementencommissie is op zoek naar versterking. Lijkt het je leuk om onze commissie te versterken, laat het ons dan weten via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Vacature Wedstrijdsecretariaat
De primaire verantwoordelijkheid van het wedstrijdsecretariaat is een goede organisatie van de wedstrijden van de verschillende teams. Daarbij worden de volgende taken uitgevoerd... Lees hier verder

  • Jaarlijks, tijdig inschrijven van alle teams van de Northern Stars bij de KNBSB.
  • De communicatie omtrent de competitiewedstrijden van alle teams. Zodra de KNBSB de eerste concept wedstrijdschema’s bekend maakt, worden deze gecommuniceerd met de coaches van de verschillende teams en worden wijzigingen en wensen besproken. Het wedstrijdsecretariaat brengt deze vervolgens digitaal in via de app van de KNBSB.
  • Het definitieve wedstrijdschema zijn voor alle coaches en websitebeheer te vinden in de app van de KNBSB. Eventuele latere wijzigingen moeten door de wedstrijdsecretaris gecommuniceerd worden met de coaches en kantine- en websitebeheerder.
  • Op het gebied van oefenwedstrijden geven de coaches hun wensen door aan het wedstrijdsecretariaat en vervolgens plant de wedstrijdsecretaris de oefenwedstrijden in. Het is voor elk team wenselijk om voorafgaand aan het seizoen oefenwedstrijden te spelen.
  • Toewijzen van scheidsrechters aan alle thuiswedstrijden van het seizoen. De wedstrijdsecretaris doet dit aan de hand van een lijst met namen die hij/zij in eigen beheer heeft
  • Bijhouden en controleren van eventuele boetes. De wedstrijdsecretaris bespreekt deze tijdens het kaderoverleg en spreekt de verantwoordelijke personen hierop aan in overleg met het kader.
  • Onderhouden van contacten met de KNBSB en andere verenigingen over wedstrijd- en competitiezaken.
  • Bijwonen van het jaarlijks regio overleg samen met een bestuurslid (januari/februari).
  • Bewaken van de veldbezetting.
  • Tijdig versturen van de wedstrijdformulieren.

Het wedstrijdsecretariaat voert deze taken zelfstandig uit en legt verantwoording af aan het BSTZ, dan wel het bestuur.

Lijkt het je leuk om onze commissie te versterken, laat het ons dan weten via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Vacature websitebeheer (vacant per 1 maart 2018)
Naast Facebook en Twitter heeft Northern Stars ook een website. De website biedt naast de algemene informatie ook clubkleding aan via de webshop. Onze website is gebouwd in Joomla! en is eenvoudig opgezet. De content (inhoud) van de website wordt door het bestuur of clubleden aangeleverd. Naast de website hebben we ook een youtube kanaal waarop eventuele wedstrijden en clubevenementen kunnen worden geplaatst. Tevens ben je backup voor het uitsturen van de nieuwsbrief (het digitaal versturen via een separate tool, niet het schrijven van de nieuwsbrief).

Vind jij het leuk om onze vereniging digitaal bij te staan en vind je het leuk om af en toe de (team) pagina's te 'verversen', foto's te plaatsen of de nieuwsbrief te posten, laat het ons weten via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.Een overdracht is zeer wenselijk, dus laat zo snel mogelijk van je horen.